Melding over Elliott Browne

Door Anoniem op 23-07-2014 09:38:11
Vorig jaar werd ik een keer uit het niets gebeld op mijn zakelijke telefoonnummer, door een verborgen nummer.

De persoon aan de andere kant van de lijn sprak met een zwaar Brits accent, en wist me te melden dat hij mijn nummer had gekregen van iemand waarmee ik een paar jaar eerder op een project had samengewerkt. Hij noemde een naam van een bedrijf waar ik daadwerkelijk een project heb gedaan, maar noemde verder geen details.

Hij had "a potentially very interesting job offering" waarover hij graag wat meer wilde vertellen, maar omdat ik geen tijd heb maakten we een afspraak voor een moment waarop ik wel tijd had. Vervolgens belde meneer niet. Hetzelfde tafereel speelde zich enige tijd later opnieuw af, waarbij hij wederom zijn afspraak niet nakwam.

Vanaf dat moment ben ik zijn telefoontjes gaan negeren, en ook op e-mails reageerde ik niet. Op mij kwam het enigszins stalkerig over, het is voorgevallen dat hij me 3 keer in één heeft gebeld (wat ik steeds heb geweigerd). Het toppunt was voor mij nog wel dat hij me via de receptie van mijn werkgever probeerde te bereiken, waarbij hij zich voordeed als iemand van de eerdergenoemde klant!

Na enige tijd werd ik ineens benaderd door een collega van hem, ditmaal een Nederlander, die probeerde me voor een soortgelijke functie te strikken...
comments powered by Disqus