Melding over Carriere Uitzendbureau Almere

Door Celine op 01-05-2015 17:23:06
Mevrouw L. belde mij of ik interesse had in een functie in Almere echter had ik al mijn twijfels bij de functie. Maar toch wilde ik deze wel zien voordat ik een oordeel hierover zou vellen. Echter wilde ze eerst pijlen of het bedrijf mij wel zag zitten.
Na een dag werd ik opnieuw benaderd dat ze mijn CV had voorgelegd bij de werkgever en die wel interesse had. Opnieuw vroeg ik om de vacature. Mevrouw zou mij deze doen toekomen en wilde al een afspraak maken bij de mogelijke werkgever. Eerst wilde ik echter de vacature zien voordat ik iets zou toezeggen.
Een week gaat voorbij geen vacature. Geen man overboord aangezien ik toch vanuit een baan aan het rond kijken was en ik meestal toch zelf mijn betrekkingen heb gevonden.
Nu belde ze mij tijdens werktijd op mijn mobiel, maar ik had geen tijd. En bij geen gehoor is het blijkbaar normaal om mij via mijn huidige werkgever te benaderen. Ik laat haar weten dat ik
hier niet van gediend ben, geen zaken met haar wil doen en haar mail die ze bij hoog en laag beweert te hebben verzonden niet heb ontvangen. Een veel voorkomende fout is dat men de getallen in mijn mailadres vergeet, maar mevrouw blijft volhouden dat ik hem heb ontvangen....??
Ik beeindig het gesprek.
Maar hier stopt het niet want vandaag zocht ze contact met mijn baas om een klacht in te dienen? Een klacht? Hoezo een klacht!!!
In welke wereld leeft deze mevrouw? Wanneer je zo graag wil dat ik voor je werk dan bel je toch of een mail is aangekomen? Ik zat niet verlegen om deze functie, maar mevrouw voelt zich gemachtigd om mij bij mijn huidige werkgever zwart te maken?!
Ik heb al het een en ander mogen meemaken maar zo'n trieste vertoning is mij echt vreemd.
Helaas betreft het een eenmanszaak anders zou ik bij haar chef een klacht kunnen indienen.
comments powered by Disqus