Melding over Careervalue

Door Anoniem op 31-08-2015 17:27:49
CareerValue plaatst nep-vacatures, blijkbaar bedoeld als "lok eenden" voor andere (wel bestaande? beter betalende?) vacatures. Wanneer je reageert op zo'n nep-vacature komen ze met smoesjes waarom ze je CV niet kunnen voorleggen bij de "aanbieder" van die vacature en stellen je vervolgens andere vacatures voor, die je zelf natuurlijk ook wel gezien had maar niet interessant vond.

Op deze manier ben ik ruim 1,5 maand aan het lijntje gehouden met een 7-tal(!) vacatures, met smoezen als "contactpersonen is op vakantie", "CareerValue consulent is zelf op vakantie", "Vacature word bemiddeld door een collega die nu niet beschikbaar is", enz. enz.

Uiteindelijk werd er na veel doorvragen en volhouden uiteindelijk doodleuk gemeld: "Deze vacatures hebben wij doorlopend open staan. Momenteel zijn deze organisaties niet actief op zoek.". Het betreft hier dus heel concrete en specifieke vacatures waarvan uit niets blijkt dat ze niet "open" zouden zijn voor invulling. Ze staan zelfs op werk.nl van het UWV hiermee!

Deze aantijgingen kan ik uiteraard staven met email wisselingen.
comments powered by Disqus