Melding over Bonque

Door Anoniem op 11-02-2016 10:43:21
Bonque kende ik al, schoten nogal eens enthousiast mijn cv naar allerlei bedrijven, kwantiteit boven kwaliteit.

Gisteren werd ik per email benaderd. De afzender is volgens het linkedin profiel nog student. De tekst staat hieronder en gaf weinig vertrouwen. Mijn naam ontbreekt in de aanhef maar het claimt wel een gerichte persoonlijke benadering te zijn in opdracht van een specifieke partij.

Ik belde eb de persoon begon me te bevragen. Ik vroeg hem te bevestigen dat hij op uitdrukkelijk verzoek mij benaderde, daar kwam een halfslachtig antwoord op in de trant van "ik heb verschillende bedrijven die interesse kunnen hebben". Ondanks dat ging ik nog even mee met zijn vragen tot bleek dat hij een heel ander persoon met mijn naam op zijn scherm had. Ik vroeg hem wie hij eigenlijk wilde benaderen in die oorspronkelijke email maar dat kon hij niet zeggen. Hij probeerde het gesprek nog voort te zetten, maar ik heb vriendelijk bedankt.
Tijdens het gesprek hoorde ik af en toe een zachte stem de student coachen. Als dit soort leugens de wijze is waarop stagiaires en nieuwe werknemers bij Bonque opgeleid worden komt het niet meer goed.
comments powered by Disqus