Melding over Starapple

Door Anoniem op 25-07-2014 09:56:52
Een recruiter van Starapple benaderde mij voor een baan. Na mijn cv te hebben besproken zou mij voorstellen aan de opdracht gever. Ma het eerste gesprek kon ik al snel op voor het tweede gesprek. Volgens de Starapple recruiter zou ik ook voor een derde gesprek in op komen, een formaliteit, handje schudden met directeur, kort praatje; ik was dus binnen... dacht ik.

Tijdens het derde gesprek met de manager en directeur sloeg de weegschaal al snel de andere kant op. Vragen over mijn privé leven, en vooral over mijn geloof. Ik voelde mij langzaam weg zakken.

Na het gesprek zou ik van de recruiter horen of ik aangenomen was of niet. Huh?! Maar, het was toch een formaliteit? Een kennismaking? Niet dus. Wachtend op een belletje van de Starapple recruiter zag ik de dag voorbij gaan. Na zelf maar een belletje te geven en een voicemail te moeten inspreken, werd ik in de voor avond terug gebeld door de recruiter.

Waarschijnlijk wist hij niet zeker hoe hij het nieuws moest brengen, maar hij ontkende dat mijn geloof de doorslag gaf en bleef het goed praten wat de uitkomst was, dat ik 'toch maar niet' was aangenomen.

Ik heb direct deze Starapple recruiter uit mijn contacten lijst verwijderd, gezien hij niet objectief en professioneel heeft gehandeld. Ook heb ik niet meer gereageerd op Starapple aanbiedingen of vacatures.

comments powered by Disqus