Melding over Starapple

Door Anoniem op 01-06-2016 17:30:23
Normaal gesproken ga ik niet meer in op recruiters maar Starapple was de eerste die wel een bedrijfsnaam en goed passend functieprofiel kon vertellen.

Uitgelegd dat ik niet zoekende was(vast contract, goed salaris/secundaire voorwaarden etc.) maar altijd bereid ben om te praten.
Was allemaal prima voor de beste meneer van Starapple.

De functie die hij aanbood klonk inderdaad erg goed.
In gesprek geweest met Starapple en mijn wensen, salaris indicatie etc. doorgegeven.
Uiteindelijk vrij snel op het eerste gesprek geweest bij het betreffende bedrijf. Alles verliep goed en een tweede gesprek werd gepland.
Ook tweede gesprek liep goed en ik was zelfs van plan om over te stappen tot dat ik het aanbod kreeg.
Starapple had een salaris "afgedwongen" dat bijna de helft lager was dan mijn huidige salaris.
Sorry jongens maar waarom vraag je me dan om een gewenst salaris in het begin en stuur je me naar een bedrijf dat me sowieso niet kan betalen? Je verspilt zo mijn kostbare tijd tot 2x toe en dat van het betreffende bedrijf.

Medewerkers van Starapple hebben er ook een handje van om verschrikkelijk meelevend te zijn en allerlei tips te geven waar je geen drol aan hebt. Iedereen weet dat je niet in je weekend klofje op sollicitatie moet gaan terwijl je met een kater uit bed gedonderd bent.
Dit soort tips zit ik niet op te wachten. Ik ben geen achtereind van een ezel.

De communicatie met Starapple rond het tweede gesprek verliep met een ander persoon van Starapple.
Verschrikkelijk arrogant figuur en deed uitspraken dat tegen bedreigen aan zat. Zeker toen ik aangaf dat ik mijn huidige werkgever ook de kans wilde geven om een tegenbod te doen.
Dit was not done en meneer werd kwaad en probeerde me te intimideren. (duuhh! dan loopt hij sneller zn dikke centjes mis waar hij geen drol voor gedaan heeft).

Kortom, eerste indruk was goed maar ik ben weer wakker betreft recruiters.
Zeker Starapple gaat bij mij naar dev/null in het vervolg.
comments powered by Disqus