Melding over Starapple

Door Anoniem op 12-06-2016 11:07:47
Vorige week gebeld door iemand van Starapple. Een gelikte reclame stem stelde me allerlei vragen waarbij ik al zeer snel geirriteerd raakte. Welke frameworks ik allemaal ken en waar ik ervaring mee had. Ik vertelde eea maar de meneer (volgens mij net droog achter zijn oren) was blijkbaar niet erg onder de indruk, stelde ook tegenvragen waarvan ik vond dat hij duidelijk alleen maar termen van wikipedia had gelezen.

Ik vertelde meermaals dat ik pas per 1 september weer beschikbaar ben maar toch gaf hij 3x aan dat ik mijn CV nog diezelfde dag moest opsturen. Daarnaast vroeg hij mijn tarief maar hij lachte me zowat uit. Of ik "niet 15-25 euro lager kon gaan zitten want dat doet iedereen, en het aanbod is nogal groot."
Dit terwijl ik wekelijks 4 mails krijg met verschillende projecten die aangeboden worden.

Tevens zou hij mij een mail sturen waarna ik mijn CV naar hem kon sturen. De mail heb ik nooit meer gehad omdat deze recruiter blijkbaar te dom was om mijn emailadres goed te noteren.

Ik maak deze melding vooral omdat deze meneer (dit bureau) blijkbaar ZZP-ers kapot wil laten concurreren door ze belachelijk te maken qua kennis en hun tarief, dat onzekere ZZP-ers hier misschien intrappen.
comments powered by Disqus