Melding over Jouwictvacature

Door Anoniem op 29-06-2016 08:31:16
Meerdere malen benaderd door jouwictvacature, vooral via mail. Op elke mail gereageerd dat ik niet door hen benaderd wilde worden, maar toch elke keer weer een email.
=====================
Hi Lisanne,

Ik heb je (ex) collega Jim onderstaand bericht gestuurd op 20-04-2016:

----
Hi Jim,

Op 05-08-2015 heb ik het volgende naar je (ex?) collega rene gestuurd:

Ik weet niet hoe mijn e-mail adres bij jullie terecht is gekomen, maar ik zou graag zien dat jullie mijn gegevens uit jullie systeem verwijderen.
Ik ontvang graag een bevestiging als dit gebeurd is

Hij heeft mij destijds laten weten dat hij me op de lijst met niet benaderen zou zetten. Kennelijk is dat niet gebeurd, wat ik erg betreurenswaardig vind.
Aangezien je collega zijn belofte niet na is gekomen kon jij daar niks van weten, maar ik hoop toch wel dat ik nu ook echt in de lijst van niet benaderen kom zodat ik geen emails van jou of je collega's ontvang met niet specifieke vacatures.
----

Kennelijk heeft ook hij mijn bericht volledig genegeerd of is hij niet capabel genoeg om een duidelijke notitie te maken.

Ik begin het nu toch wel echt zat te worden dat ik ongevraagd dit soort e-mails van jullie ontvang. Ik wil je dan ook nog eenmaal vriendelijk verzoeken om al mijn gegevens uit jullie bestand te halen en mij in de toekomst geen emails te sturen waar ik niet om heb gevraagd.

Graag bevestiging van ontvangst en bevestiging van het uitvoeren van mijn vraag.

=====================

Deze partij weet kennelijk niet wat nee betekend, of het interesseert ze helemaal niks dat je geen contact met ze wilt.
comments powered by Disqus