Melding over Progressive Recruitment

Door Anoniem op 17-09-2016 21:17:16
Een recruiter van Progressive Recruitement heeft proberen contactgegevens van mij proberen te ontfutselen op slinkse wijze.

Hij begon met een e-mailtje dat hij mij heeft proberen te bellen maar mij niet te pakken kreeg. Ik stuur een mailtje terug dat ik geen gemiste oproep heb en de gehele ochtend bereikbaar was.

Vervolgens mailt dezelfde recruiter dat hij de receptie heeft gesproken, kort navragen bij de receptie resulteerde in 0,0 binnengekomen telefoongesprekken voor mij. Wederom gewoon een vrij achterbakse wijze om contactgegevens te ontfutselen.

Ik heb Progressive Recruitment nog gebeld maar de recruiter was niet bereikbaar.

Uiteindelijk heb ik de recruiter een mailtje gestuurd waarin ik zijn handelswijze als onplezierig en respectloos beschouw.

Binnen mijn werkgever ben ik zeer nauw betrokken bij het werfing en selectie van mijn teamleden. Intern heb ik reeds besproken dat alle recruitment opdrachten nooit meer aangeboden zullen worden aan Progressive Recruitment of andere dochterondernemingen van het moederbedrijf SThree.
Tevens zullen alle toekomstige candidaten niet via deze bedrijven aangenomen worden. Een dergelijke werkwijze sta ik niet achter en geeft mij geen vertrouwen.

comments powered by Disqus