Melding over Starapple

Door Anoniem op 07-10-2016 13:28:06
Ik ben zelf door Starapple bij een geweldig bedrijf terecht gekomen (als werknemer). Maar dit dezelfde bedrijf is vaak benadeeld geweest door Starapple.

In het kort hoe het gaat:

Ik sta op linked in, ben pas afgestudeerd of aan het afstuderen.
Starapple stuurt een mailtje waarop een telefonisch contact ontstaat..
Ik heb in totaal 1 uur gebeld, mijn cv gestuurd en meneer *Dustin" gaat bedrijven bellen.
Ik kon al meteen op gesprek! ze hebben niet gevraagd om mijn diploma, ze hebben mijn vaardigheden absoluut niet getoetst. in principe weten ze helemaal niks van mij.

Nadat ik een maand in dienst bent geweest belde Starapple op: Heb je het naar je zin? Is alles goed? Als het niet meer bevalt dan zoeken we gewoon een ander bedrijf voor je. Maar dan heb je als werkgever wel 9000 euro afgetikt, schandalig!

Het gaat Starapple maar om één ding: GELD. Zo snel mogelijk iemand bij een bedrijf plaatsen zodat ze snel hun bonus kunnen binnen slepen en geld op kunnen strijken. Ze geven ook geen enkele vorm van garantie. Als de werknemer niet goed is in zijn werk en zijn/haar CV niet nakomt dan hoef je echt geen geld terug te verwachten. Ze hebben totaal geen interesse meer in jou (als bedrijf). Voor de werkzoekende zijn ze heel lief, ze hebben een mooi salaris voor me geregeld dat wel en goed onderhandeld namens mij. Maar we weten allemaal waarom ze dat doen.
comments powered by Disqus