Melding over Jouwictvacature

Door Anoniem op 23-11-2016 08:39:12
JouwICTvacature benaderde mij toevallig op het moment dat ik een baan zocht en ben daarom er op in gegaan. Ik heb een paar sollicitatiegesprekken via hun gehad maar ik heb uiteindelijk een ander bedrijf gekozen.

Sindsdien wordt ik nog steeds belaagd door hun recruiters, met name via LinkedIn, maar veel kwalijker, ik ben door twee bedrijven benaderd die (bij navraag van JouwICTVacature) ongevraagd een geanonimiseerd profiel hadden ontvangen waarmee ze mij via Google hadden kunnen vinden, met de vraag of ik wist dat mijn profiel verspreid werd.

Ik heb JouwICTVacature toen gemaild met de eis dat ze hiermee zouden stoppen, het is kwalijk voor mij en mijn huidige bedrijf, niet alleen kunnen zij denken dat ik ondertussen alweer op zoek ben, maar ook kunnen de klanten van mijn werkgever mijn profiel onder ogen krijgen waardoor ze denken dat er mensen hier weglopen. Maar ik kreeg alleen maar reacties dat ze nergens vanaf wisten. Ik heb duidelijk aangegeven dat ze mij uit het bestand moesten halen maar ik blijf LinkedIn verzoeken krijgen van hun recruiters.
comments powered by Disqus