Melding over Ardekay It Recruitment

Door Anoniem op 14-12-2016 20:37:16
Enkele jaren geleden eigen bedrijf begonnen. Binnen enkele dagen na oprichting kregen we al emails van deze partij waarin ze ICT'ers aanbieden die "de ideale kandidaat" zouden zijn.

Na 4-5 mailtjes waren we het zat en hebben ze laten weten dat we niet geïnteresseerd zijn in hun dienstverlening. Ze namen vervolgens telefonisch contact op om excuses aan te bieden en kwamen met smoesjes dat ze vacatures van ons bedrijf gezien hadden. Na herhaaldelijk vragen waar ze die gezien hadden, konden ze daar geen antwoord op geven.

We hebben met hun afgesproken dat ze ons uit hun systeem zouden verwijderen en dat ze ons niet meer lastig zouden vallen. Ze hebben via mail hierover een schriftelijke bevestiging gegeven.

De emails stopten, voor een tijdje... Na een week of 4 begonnen ze alweer met het sturen van mails waarin ze kandidaten aanbieden. Ik heb toen al hun emails, zowel de bevestiging dat we uit het systeem gehaald zijn als al hun mailtjes waarin ze kandidaten aanbieden, aangemeld bij Spamklacht van het ACM. Dit heeft blijkbaar geholpen want sindsdien heb ik geen email meer van ze gehad.
comments powered by Disqus