Melding over Spilberg Development

Door Anoniem op 22-03-2017 14:32:06
Vandaag voor de vierde keer binnen een jaar gebeld door weer een andere recruiter van Spilberg, ondanks dat ik in alle vorige gesprekken heb aangegeven niet met ze te willen spreken.

Ze bellen altijd onder werktijd op mijn werknummer, dit nummer is alleen bekend bij mensen aan wie ik dat specifiek heb gegeven en collega's dus ik weet niet hoe zij aan mijn nummer zijn gekomen. Ik heb dit gevraagd en dan komt er een vaag verhaal over dat ze collega's van mij kennen en die mensen hebben doorgegeven dat ik heel goed ben en dat een van hun bronnen mijn naam en nummer heeft gegeven. Als ik vraag wie dat is kunnen ze dat natuurlijk niet vertellen. Ik vind het extreem vervelend om op mijn werknummer, bedoeld voor belangrijke werkzaken, door dit soort onzin word gestoord.

De eerste keer dat ze belden wilden ze ook niet zeggen dat ze een recruitement bedrijf zijn, waarbij ze met vage verhalen kwamen als 'als ik in de toekomst je droombaan vindt, dan kan ik je koppelen' en 'ik wil graag mijn netwerk uitbreiden zodat we elkaar alvast kennen als ik een perfecte baan voor je tegenkom'. Ik heb gezegd dat daarvoor linkedin is uitgevonden (dan kan ik in ieder geval zelf bepalen wie wel en niet contact met me op kan nemen), en dat ik niet meer gestoord wil worden op mijn werknummer, helaas is dat bij Spilberg aan dovemansoren gericht.
comments powered by Disqus