Melding over Linden-it

Door Anoniem op 27-03-2017 08:21:08
Ik ontving een mail van dit bedrijf met de tekst: "Je krijgt hierbij een vast contract met een goed salaris". Na enig onderzoek zag ik dat de ondernemer van dit bedrijf, ook eigenaar was geweest van andere grote IT-recruitment agencies. Dat creëert vertrouwen. Toch maar even bellen!

Een videogesprek werd gestart als kennismaking, mevrouw vond het nodig om tijdens het gesprek 3x flink in haar neus te graaien en de meest ongeïnteresseerde blik te werpen op haar webcam die menig mens niet eens voor elkaar krijgt. In plaats van de mooie teksten in de mail, werd mij geen baan maar een open contract aangeboden met een veel lager salaris dan wat ik gewend ben. Werk had ze op dit moment niet voor mij, maar daar zou vast wel snel verandering in komen met de vele aanvragen die ze krijgen!?? Dan kon ze mijn cv doormailen en dan kwam er vanzelf iets moois uit.

Waardeloos dat er op deze manier aanbiedingen gedaan worden, doormailen is toch wel de meest luie vorm van recruitment, hopen dat een van de cv's in aanmerking komt, naast het open contract, het lage salaris en de smerige manier van interviewen verdient dit bedrijf absoluut een plekje op deze lijst.
comments powered by Disqus