Melding over Bonque

Door Anoniem op 05-04-2017 08:59:17
Ook wij hebben alleen maar slechte ervaringen met Bonque. Wij hebben nooit met hen samengewerkt maar toch benaderen ze ons zeer opdringerig én arrogant. Wat ze doen lijkt me op en over het randje van het aanvaardbare, zowel juridisch als menselijk.
Ze proberen je op te jagen met statements als “Wij hebben een medewerker uit uw bedrijf die werk zoekt via onze diensten; als je een samenwerking met ons overeenkomt en 5.000 EUR betaalt, zullen wij je de naam van die medewerker geven”. Of ook: “uw directie zou beter samenwerken ons in plaats van zelf een recruiter aan te werven; zij beseffen niet goed hoeveel die kost”, en dergelijke meer.

Onze andere vestiging zag via hen een kandidaat en kwam er achter, toen ze wilden overgaan tot aanwerving, dat Bonque de kandidaat bij talloze andere bedrijven had voorgesteld. Ze kiezen dan de "hoogste bieder" om hun commissie zo hoog mogelijk te kunnen leggen.

Tevens zijn ze niet te pruimen op gebied van stalken, spammen,... Ze weten niet van ophouden. Hun mails zijn automatisch.

Dus, 1 gouden raad : negeren en mijden als de pest.

comments powered by Disqus