Melding over Progressive Recruitment

Door Anoniem op 17-05-2017 18:06:21
Progressive Recruitment Amsterdam had een advertentie gezet: Sr.Systeembeheerder bij Waterland Ziekenhuis Purmerend.

Ik had gesolliciteerd, op bezoek geweest bij Progressive Recruitment te Amsterdam, goed gesprek gehad. Zij hebben mij voorgelegd aan het WL Ziekenhuis ICT Management, alle liep perfect, 1e gesprek, helemaal super, WL Ziekenhuis vond mij fantastisch, 2e gesprek, ik was 1 van de laatste 3, van de 5 gegadigden. 300 sollicitatie inzendingen geweest, poeh, wat een mazzel dacht ik toen. 3e gesprek, ik zou het waarschijnlijk worden.
---
En toen begon het gezeik:
Het bestuur van ZH Waterland, wou de hoogte horen voor de job bemiddeling, omdat Progressive Recruitment Amsterdam, niet bekend was bij hun als leverancier, en zij niets wisten van prijzen en/of afspraken. En toen ging het fout. Want de zeer onervaren bemiddelings dame in kwestie begon te hoog van de toren te blazen: en kwam met 10x een netto maand salaris van mij, als bemiddelings gage.
Wat neerkwam op 34.000 Euro !!
WOW!!! FOUTJE!?
Het bestuur dacht geen seconde na, direct kwam de weigering!
En zo goed als de jonge bemiddelings dame de situatie nog probeerde te redden, overlegde zij met helemaal niemand, en zoog letterlijk een 2e bedrag volledig uit haar duim:
24.000 Euro !!
---
WOW, Wederom, een 2e fout, want hoe kan zij dat in minder van een 2 minuten tijd, dat helemaal volledig en zelf bepalen?
Het WL Ziekenhuis was duidelijk in hun besluitvorming: Progressive Recruitment A'dam zou nooit op bezoek mogen komen in het Ziekenhuis.
-----------------
Ik heb daarna nog een klacht ingediend bij: Progressive Recruitment in A'dam, sprak de manager, die schrok, en zou er werk van maken.
---
2 jaar later nog eens gecontroleerd, de dame in kwestie werkte daar nog steeds, ze was alleen van afdeling overgeplaatst.
comments powered by Disqus