Melding over Searchlite

Door Anoniem op 11-07-2017 13:45:29
Nadat ik eerst zorgvuldig een recruitment mail had genegeerd:

Goedemiddag [...],

Tijdens mijn zoektocht voor een Front-end vacature kwam ik je profiel tegen op LinkedIn en zag ik dat je onder andere ervaring hebt met Javascript en ROR. Interessante skill stack, deze aspecten worden door veel van mijn opdrachtgevers gevraagd. Daarnaast zie ik dat je [...] bij verschillende bedrijven geplaatst bent (Quby, SNS, Rabobank), hoe bevalt dit voor je? Hoor vaak van developers dat werken voor een detacheerder lastig kan zijn, nooit wetende waar je terecht kom of lange projecten die niet leuk zijn. Is dit bij jouw ook het geval?

Omdat ik altijd graag op de hoogte wil blijven over de beweegredenen van developers en de keuzes die zij maken in hun carrière, zou ik graag een keer contact met je willen opnemen. Heb jij tijd om een keer te bellen over je werk en wat voor jou eventueel interessant is in de toekomst? Is het niet voor nu, wellicht voor later.
Met vriendelijke groet,

[...]
Searchlite

Kreeg ik de dag erna nog een mail. Dit keer was het een CV van een andere developer. Blijkbaar ben ik in de verkeerde database beland (ondanks dat ik nog niet had gereageerd) en ben ik nu een opdrachtgever? Dubieus bedrijf.
comments powered by Disqus