Melding over Arrows Group

Door Greg op 11-08-2017 13:39:32
Er staat duidelijk op mijn LinkedIn profiel dat ik niet opzoek ben naar een nieuwe baan / Mogelijkheid of elke andere term dan ook.

Toch weer benaderd door Arrows group terwijl ik meerdere malen heb aangegeven dat ze mij niet meer moeten contacteren.

Dit bericht bevat kreten als:
"Na het zien van je profiel werd mijn interesse gewekt door je expertise in zowel Windows als Linux omgevingen. Dit, in combinatie met jouw kennis van Puppet en Cloud en je ervaring werkend bij verschillende organisaties, zijn voor mij de reden jou nu te benaderen. "

Heb dit maar terug gestuurd:

Beste [recruiter],

Na aanleiding van het bericht met vacature dat je mij hebt gestuurd wil ik je graag naar de cursus 'Begrijpend lezen voor volwassenen' doorverwijzen de link vind je hier: http://www.novo.nl/volwassenen/leren/begrijpend-lezen/

Dit omdat je aangeeft dat je mijn profiel hebt gezien maar blijkbaar toch de 'Summary' hebt gemist of niet hebt begrepen.

Alle gekheid op een stokje.
Ik word ondanks dat er duidelijk op mijn profiel staat dat ik niet opzoek ben naar nieuw werk gemiddeld een keer of 3/4 per week door recruiters lastig gevallen (Zo zie ik het..).

Uiteraard ben ik blij met al die belangstelling maar zoals je wellicht kunt begrijpen kan dat behoorlijk irritant worden.

Succes met je zoektocht.

Groet,
comments powered by Disqus