Melding over Starapple

Door M. op 01-09-2017 10:48:00
Tijd terug benaderd door [recruiter] van Starapple hij maakte kenbaar dat Starapple wat voor mij zou kunnen betekenen. Ze zouden voor mij op zoek gaan naar een passende job! Voorwaarde was echter wel dat ik zelf niet meer actief zou zoeken en alles wat ik online had staan wat daar op zou duiden offline zou halen. Ondertussen vertelde [recruiter] dat hij mogelijkheden had bij internationale bedrijven en of ik daar interesse in had.

Dus ik dacht dat het misschien toch de moeite waard was om te proberen. Vervolgens afgesproken één week lang niet te solliciteren en alles offline halen.

Ik ben na die week niet meer benaderd. Voor mijn gevoel was ik vergeten en raar dat hij die internationale bedrijven niet meer aanhaalde. Ik besloot om te bellen en mijn vermoeden was waar. Tenminste dat zei hij niet maar aan de hand van de ongemakkelijkheid die ik door de telefoon voelde was dat wel duidelijk. Hij zou er mee bezig gaan en ondertussen ben ik toch gewoon weer door gegaan met zoeken.
Na een week nog een keer gebeld, nog steeds niks. Sindsdien niks meer gehoord maar ik zie vervolgens wel soortgelijke functies verschijnen die ze online delen op diverse kanalen.

Nou weet ik niet of zijn collegas ook zo te werk gaan maar ik wil geen zaken meer doen met Starapple! Thanks but no Thanks.

comments powered by Disqus