Melding over Sqout

Door Anoniem op 09-10-2017 10:53:55
Ik werd door iemand van sQout gevonden op LinkedIn. Ik was niet echt op zoek naar iets, maar ik was wel open voor een bepaalde functie, die zij mij dus hebben aangeboden (testcoördinator).
Uiteindelijk hebben ze mij voorgesteld aan het bedrijf, waar de functie open was, ik ging naar sollicitatiegesprek en wat bleek? Het bedrijf zoekt namelijk een test automation engineer en helemaal geen testcoördinator. Ik heb niet zo veel ervaring in automation überhaupt en dit was zeker niet mijn ambitie. Echter ging het gesprek heel goed en ik werd wel geïnteresseerd in hun functie en zij ook in mij.
Ik heb van hen een challenge gekregen, dus ik was ermee begonnen en het lukte ook wel.
Mijn salariseisen heb ik al lang gecommuniceerd aan sQout en ik had verwacht dat het ook doorgegeven wordt. Dit is dus niet gebeurd. Tijdens een mailwisseling met iemand van dat bedrijf begonnen we het eens over het salaris hebben en het bleek dus dat op dat gebied er geen match was.
Zodanig werd het sollicitatieproces gestopt.

Heel jammer, maar het zou niet gebeuren als sQout iedereen goed zou informeren en nu werd gewoon over de functie gelogen, over salaris gewoon niet gezegd (omdat ze blijkbaar wisten dat het geen match was).
comments powered by Disqus