Melding over New Work Collective

Door J T op 17-10-2017 15:32:55
Was anderhalf jaar geleden op zoek naar een nieuwe functie in een nieuwe organisatie. New work collective kwam langs en heb mijn cv gedeeld met de melding geen interesses te hebben in ict dienstverlening/detachering.

Hier werd niet naar geluisterd en wordt een afspraak geregeld met een detacheerder. Ik met mijn stomme kop ga er naar toe(had ik al niet moeten doen, fout aan mijn kant). Wat schetst mijn verbazing, de recruiter heeft mijn cv zitten bewerken met ervaring die ik niet had. Dit uitgelegd bij de detacheerder, elkaar de hand geschud en vaarwel gezegd.

Gemaild met recruiter dat opdracht niks was en dat hij even met mij belt over wat was voorgevallen. Geen reply..... Ander half jaar later belt zelfde recruiter mij op en kon ik nog mooi hem confronteren met zijn gedrag. Hij ontkende het niet. Duidelijk gemaakt dat ik geen zaken wil doen met NWC

Week later probeert een directe collega van de recruiter mij te contacten met een match. Toen nog maar eens duidelijk gemaakt dat ik met hun geen zaken wil doen.
comments powered by Disqus