Melding over Phind

Door Leroy Gerrits op 08-11-2017 14:25:42
Ongeacht dat ik op LinkedIn expliciet heb ingesteld niet op zoek te zijn naar een nieuwe baan en een vrij duidelijk bericht op mijn profiel heb gezet dat ik hiervoor niet benaderd wil worden, toch al enkele dagen gemiste oproepen van Phind op mijn telefoon. Zojuist, in een momentje van onoplettendheid, toch de fout gemaakt om de oproep te beantwoorden.

De mevrouw aan de andere kant van de lijn begon meteen met vragen of ik 'met PHP werkte'. Niet echt, ik ben .NET ontwikkelaar en heb, op een sporadisch projectje tussendoor al in geen 10 jaar actief met PHP gewerkt. Maar uiteraard staat PHP op mijn LinkedIn profiel tussen mijn vaardigheden. Toen mevrouw daarop doorvroeg wat ik dan 'wel allemaal deed', vroeg ik waarom ze dat wou weten. Daarbij ook gewezen op vrij duidelijke de boodschap op mijn profiel.

Mocht allemaal niet baten, ze bleef maar doorgaan en ik heb maar gewoon opgehangen. Vreselijk irritant dat dit soort clubs op wat voor manier dan ook contact blijven zoeken om hun database met profieltjes en CVs te proberen te vullen.
comments powered by Disqus