Melding over Isense

Door Orbit op 21-11-2017 11:45:19
ik werk al sinds 2009 op projectbasis en ken al heel veel detachering en uitzendbureaus als mede overheidsinstellingen en hun werkwijzen ....
Isense heeft mij telefonisch benaderd voor een vacature die verder nergens bekend staat en doet zich voor of hij mij gouden bergen bied , terwijl ik druk aan het werk ben tegen een salaris wat hoger is dan wat hij bied.
de gemeente Bergen op zoom doet zaken met Randstad , waar ik al sinds vorig jaar juni werk . toch heeft Randstad nooit over deze vacature gehoord , raar he ? oja dit komt omdat ze alleen werken met vacatures tot schaal 8 ... Isense bied schaal 7 !!??
Isense is een detacheringsbureau en mag daarom deze constructie van overstap na een half jaar naar de opdrachtgever niet bieden.
sinds ik op de site van isense heb gekeken krijg ik berichten van isense op mijn facebook , met zelfs de schijn dat ik deze geliked zou hebben.
dit zelfde verging vanavond ook mijn vriendin !! wij zijn niet gediend van deze praktijken door een bedrijf wat trouwens ook al op de blacklist staat !!
in zijn eerste mail had Isense het al over samenwerken ,; nu komt hij zelf met de vraag of het gesprek maandag nog wel door kan gaan , waarom als ik vragen mag ? voelen ze nattigheid ?
ik zal je zeggen ; ik ga nooit van mijn leven voor isense werken en adviseer iedereen om dit ook niet te doen.
comments powered by Disqus