Wij gebruiken cookies voor analyse en advertenties. Door verder te gaan op deze site gaat U akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Site blog

Een week later

27-07-2014

Nadat deze website werd gelanceerd vorige week is er het een en ander gebeurd. Een artikel in de Telegraaf op 23 juli begeleidde de lancering en ik heb veel reacties gehad.

Over het algemeen waren de reacties positief. Er is blijkbaar behoefte aan een platform als dit, want zowel recruiters als ontwikkelaars reageerden met steun. Niet iedereen was even vrolijk, maar dat was te verwachten.

De reacties die ik gelezen heb op Twitter, blogs en andere plekken neem ik aan als opbouwende kritiek, en ik probeer deze opmerkingen ook aan te pakken.

Plaatsen van commentaar

1 van de nieuwe features is het plaatsen van commentaar. Een vorm van wederhoor was tot nu toe niet mogelijk en er was geen manier om te zeggen dat je het eens (of oneens) was met een melding. Met een Disqus implementatie is het nu mogelijk te reageren op meldingen.
Dezelfde implementatie zal ik ook toevoegen voor deze pagina (blog).

Verder is de code geoptimaliseerd. Bijkomend zullen nu bureaus die geen meldingen hebben, ook niet meer getoond worden in de lijsten. Het vorige overzicht bleek verwarrend, en is dus aangepast.

Opmerkingen en suggesties kunnen vooralsnog gedaan worden op info@blacklist-recruiters.nl.