Hou je van kamperen? Maar ben je soms toch net op zoek naar iets meer luxe en minder ongemak op vakantie? Als je antwoord op deze vragen bevestigend klinkt, dan is glamping wellicht iets voor jou. En het fenomeen wordt steeds bekender, dus er is meer dan voldoende aanbod te vinden in binnen- en buitenland.

Echt ontspannen

Op vakantie gaan zou een ontspannende ervaring moeten zijn. Toch kan kamperen soms veel energie kosten, vooral als je meerdere locaties wil bezoeken. Je moet steeds je tent opzetten en afbreken, je bent afhankelijk van het weer, en het wil niet altijd lukken om een fijn campingplekje te vinden. Dankzij glamping worden veel van deze ongemakken weggenomen. Het scheelt veel tijd op vakantie als je je slaapplek niet op hoeft te bouwen. Daarnaast liggen de glamping huisjes vaak op handige plekken op het campingterrein. En hoe fijn is het dat je je niet steeds druk hoeft te maken over het weer? Tijdens de glamping zit je altijd warm en droog. Andere voordelen van glamping zijn, dat je op een schone plek zit en goed sanitair ter beschikking hebt. Daarnaast scheelt het een hoop energie dat je geen (party)tent, campingstoeltjes of -tafels mee hoeft te slepen.

Zo luxe als je het wilt met een hottub

Glamping kun je zo luxe maken als je dat zelf wilt. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten glampings. Hierbij kun je denken aan een glamping met wellness, waarbij specifieke faciliteiten zijn toegevoegd. Denk hierbij aan een hottub of een jacuzzi. Andere opties zijn bijvoorbeeld safaritenten, tiny houses, of houten tenten met een hottub. Daarnaast kun je er natuurlijk voor kiezen om in Nederland te blijven, of om het aanbod aan glampings in het buitenland op te zoeken. De waanzinnige natuur maakt het daar vaak mogelijk om luxe te overnachten midden in niemandsland. Een hele ervaring op zichzelf! Wil je deze ervaring thuis ook meemaken? Koop een hottub en geniet van deze luxe in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *