Gratis stockfoto met bedrijf, blanke man, blanke vrouw

Als jij niet gelukkig bent in je huidige baan en droom je van de vrijheid die je krijgt als je je eigen baas bent, dan is Maak Jouw Impact dé plek om te beginnen. Want deze specialisten helpen je te bepalen wat jouw kwaliteiten zijn, wat je écht graag wilt en om dat om te zetten naar een (freelance) carrière en uiteindelijk inkomen en vrijheid. Dat doen ze door jou te begeleiden met een drie stappenplan. Het is hun missie om 100.000 ondernemers te trainen om een verschil in de wereld te gaan maken en daar kun jij ook bij horen. Hier lees je meer over Maak Jouw Impact en hoe ze jouw begeleiden richting persoonlijke- en financiële vrijheid.

Wat krijg je van Maak Jouw Impact?

Als je besluit met deze specialisten in zee te gaan, dan helpen zij je de persoon te worden die je altijd al had willen zijn. Dat doen ze door je te begeleiden de juiste werkrichting te vinden of door je te helpen een succesvolle ondernemer te worden met een eigen geautomatiseerd bedrijf, financiële zekerheid en een betrouwbaar team. Uiteraard moet je daar hard voor werken, maar van hen krijg je het proces, persoonlijke- en expert begeleiding en het netwerk om er een succes van te maken. Waarom zou je dat in je eentje doen, als je daar ook de kennis en ervaring van Maak Jouw Impact bij kunt trekken?

In drie stappen je droom vervullen

Het plan dat je van Maak Jouw Impact krijgt bestaat uit drie overzichtelijke stappen. Het werk moet je zelf verrichten, maar je krijgt alle hulpmiddelen die je nodig hebt om daar een succes van te maken. Je loopt samen met de experts het volgende traject door.

  1. Vind je passie

De eerste stap in het traject is het aanwijzen van jouw passie en talenten. Hoe kun jij een unieke bijdrage aan de wereld doen en wie ben je? Samen met Maak Jouw Impact worden jouw persoonlijkheid en vaardigheden onder de loep genomen om vast te stellen wat jou op professioneel vlak gelukkig maakt en waar je goed in bent. Twijfels worden weggenomen, je groeit mentaal en aan de hand van de uitkomsten maak je een realistisch implementatieplan.

  1. Een inkomen verdienen met je passie

Je hebt je plan en je weet wat je wilt. Tijdens de tweede stap van het Maak Jouw Impact traject zet je dat om in een succesvol business concept. Ook als je geen verstand hebt van ondernemen word je uitgebreid geholpen en leer je alles over sales, marketing, organisatie en implementatie. Je hebt de ondergrond en de kennis en ze een succesvolle onderneming op.

  1. Vrijheid

Tijdens de derde stap helpt Maak Jouw Impact je met het opzetten van geautomatiseerde processen, een betrouwbaar team en continuïteit. Dit is het moment dat jouw harde werk vruchten af gaat werpen en dat je een stapje terug kunt doen en je persoonlijke- en financiële vrijheid een feit is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *