loopbaancoach

Je kent het misschien wel: wanneer er wordt gevraagd waar je jezelf in 5 jaar ziet, professioneel gezien, heb je geen idee, je hebt het gevoel in een sleur te zitten, je verveelt je op je werk, je voelt je ondergewaardeerd door je werkgever etc. De grote vraag is: wat kun je daar aan doen? In het kort: schakel een loopbaancoach in! Woon jij in regio Tilburg en kan jouw carrière wel wat hulp gebruiken? Lees dan gauw verder!

loopbaancoach

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach zorgt ervoor dat jij je het doel van je carrière weer helder voor ogen hebt. Door middel van loopbaancoaching zorg je ervoor dat je je knelpunten leert herkennen en dat je de richting van je loopbaan zodanig verandert, dat jij weer plezier beleeft in je werk. Een loopbaancoach helpt je niet om werk te vinden, maar met behulp van de juiste tips en adviezen leer jij welke loopbaan het beste bij jou past. In Tilburg en omgeving zijn tal van loopbaancoaches te vinden om jou hierbij te helpen. Wacht niet langer en word de professional die jíj voor ogen hebt!

Hoe helpt loopbaancoaching mijn carrière?

Er zijn verschillende soorten loopbaancoaching om jou in de goede richting te helpen. Je kunt zeggen dat een loopbaancoach jouw carrière de juiste boost kan geven. Loopbaancoaching helpt jou ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil in je carrière. Je leert je sterke en zwakke kanten door en door kennen, waardoor je precies weet welke baan het beste bij jou past. Je leert welke talenten je hebt en leert deze erkennen en je leert hoe je de juiste CV moet schrijven. Loopbaancoaching helpt ook wanneer je je baan onlangs bent verloren, of wanneer je moet re-integreren na een lange afwezigheid.

Waar moet ik op letten bij het inschakelen van een loopbaancoach?

Zorg ervoor dat je je inschrijft bij een loopbaancoach die daartoe gecertificeerd is. Zo weet je dat je op de juiste manier gecoacht wordt en dat de loopbaancoaching ook echt effectief is. Let er ook op dat er een goede klik is tussen jou en je loopbaancoach. Het schiet immers niet op om iemand om hulp te vragen met wie jij geen goede connectie voelt. Ook is het belangrijk dat jouw loopbaancoach positief is ingesteld en jou op de juiste manier weet te motiveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *