een cursus indesign volgen

Steeds meer bedrijven onderstrepen het belang van graphic design. Als vanzelfsprekend is daarmee de vraag naar goede graphic designers enorm gestegen. Ook voor veel marketingvacatures wordt tegenwoordig enige kennis gevraagd van grafische software als Adobe Illustator, Adobe Photoshop en Adobe InDesign. Niet gek dus dat de verschillende Adobe-cursussen tegen bijzonder populair zijn! Maar wat leer je nou precies als je bijvoorbeeld een cursus InDesign volgt en voor wie zijn deze cursussen bedoeld? In dit artikel zal ik daarover meer duidelijkheid geven.

Het volgen van een cursus Illustator, Photoshop en InDesign

Adobe Illustator, Adobe Photoshop en Adobe InDesign zijn softwareproducten uit het Creative Cloud softwarepakket van Adobe. Als het aankomt op graphic design en fotobewerking, zijn dit de meestgebruikte softwareprogramma’s ter wereld. Zoals ik in de inleiding al aangaf zijn deze programma’s tegenwoordig – zowel op zakelijk als op particulier vlak – populairder dan ooit en met dat in het achterhoofd is het natuurlijk erg interessant om deze programma’s onder de knie te krijgen. Het volgen van een cursus bij een professioneel opleidingsbureau als Learnit is daarvoor natuurlijk de meest doeltreffende mogelijkheid.

Zowel voor beginners als voor gevorderden

Heb je nog geen ervaring met de software van Adobe? Geen stress, want de cursussen van Learnit zijn zowel beschikbaar voor complete beginners als voor gevorderden. Ook als je al ervaring hebt met bijvoorbeeld InDesign of Photoshop kun je dus een leerzame cursus volgen, bijvoorbeeld om specifieke onderdelen of handelingen onder de knie te krijgen. Benieuwd geworden naar het aanbod? Neem dan een kijkje op de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *