Studentenwerk

Het leven als student is niet goedkoop, naast je studie heb je ook veel onkosten als je kamer en je vrije tijd. Wat bijverdienen met studentenwerk is meer noodzaak dan dat het luxe is, gelukkig zijn er voldoende leuke banen die perfect aansluiten op je interesse of je studie. Omdat de banen door heel Nederland zijn, maakt het niet uit waar je studeert, opdrachtgevers bevinden zich van Groningen tot Rotterdam. Doe werkervaring op en verdien er nog een leuk bedrag bij voor je vrije tijd.

Passend werk

Wil je studentenwerk doen dan is het wel nuttig en leuk als je er ook nog iets van opsteekt voor je studie, of je nu een beginnend student bent of je studeert al wat langer dat maakt niet uit. Hierbij kun je direct ontdekken wat je leuk vindt, en waar je natuurlijk goed in bent. Heb je maar een aantal uur per week tijd, is dit geen probleem. Aan de hand van de tijden die je hebt geef je dit door, zo kun je voldoende tijd overhouden om je studie bij te houden. 

Studentenwerk

Kies zelf wat je leuk vindt

Met studentenwerk bouw je als je wilt ook een netwerk op aan werkgevers, je kunt namelijk zelf kiezen of je bij een vaste werkgever wilt werken of steeds een andere. Hierdoor kom je erachter wat je leuk vindt om te doen, en leer je verschillende bedrijven kennen in de omgeving. Afwisseling van je werk is niet alleen erg leuk, maar tegelijkertijd ook leerzaam. Eenmalige klussen als werken op een eendaags festival ligt ook binnen de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *